Aangenaam!

_608x250_Marlies en Kids

POM-PIDOM IS DEFINITIEF GESLOTEN.

DANKJEWEL IEDEREEN VOOR HET VERTROUWEN VAN DE AFGELOPEN 3 JAAR.

WIE WEET……TOT OOIT.

LIEFS MARLIES

Ik ben Marlies van Doorn- van den Bosch. Getrouwd en trotse moeder van twee jongens, Len en Faas.
Na mijn middelbare school heb ik de MBO- opleiding Agogisch Werk afgerond.  Vervolgens ben ik in 2000 aan de PABO afgestudeerd. Dit is de opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs. Ik ben gestart op een basisschool in Amsterdam. Daarna heb ik 10 jaar op een basisschool in het Brabantse Haaren gewerkt.

Ik heb dit altijd met  veel plezier gedaan. Wat ik het leukst vind, is het samenwerken met kinderen. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen plezier hebben in wat ze doen, dat ze lekker in hun vel zitten. Daar leren ze meer van.
Mijn passie om te werken met kinderen heb ik nog steeds, maar ik wilde graag iets anders. Door een levensloopregeling kreeg ik 1,5 jaar vrij om voor mijn kinderen te zorgen. Len, de oudste ging naar school en Faas was iedere dag bij mij. Ik miste een plek  waar ik samen met Faas iets kon ondernemen en  waar ook andere ouders en kinderen waren. Zo is Pom-Pidom ontstaan.
Ik wil graag een plek, waar de ouder/kind relatie centraal staat en waar het kind op een speelse, positieve manier zich ontwikkelt. Ieder kind is anders, maar ieder kind ontvangt graag positieve aandacht en liefde.

Samen spelend wijs voor de allerkleinsten, dát is Pom-Pidom! Hiervoor heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

Heb je een vraag, dan kun je mij altijd bellen of mailen.
Ik hoop je graag te ontmoeten tijdens één van de cursussen.

Tot ziens!
Marlies van Doorn-van den Bosch

 

Schrijf u in, of heeft u een vraag?

* There were errors on the form, please re-check the fields.